Cu roti, pe foarte multe drumuri…

Pentru mine momentele importante vin mereu cu entuziasm, agitatie, emotie si introspectie, mereu in ordinea asta, mereu în straturi – una peste alta. Si pentru ca acum am reusit sa transform in realitate un vis care mi se strecurase in minte de mult, intr-o pauza m-am uitat putin in urma, la drumurile pe care m-a purtat viata.

Si in cazul meu chiar e vorba de foarte multe drumuri, la propriu. 27 de ani de munca in domeniul auto, nenumarate masini si evenimente pe aici sau te miri pe unde, multi oameni interesanti, multe experiente placute, dar si stres, si iar masini in tot soiul de ipostaze, pe tot felul de drumuri.

In paralel… motociclismul, o pasiune care m-a cuprins pe nesimtite pentru ca apoi sa ma schimbe pentru totdeauna. Cu cateva zeci bune de motociclete mai tarziu, cu peste 300.000 de kilometri parcursi pe doua roti si cu o multime de prieteni buni in plus, iata-ma acum pe un nou drum: profesional, privat, zi sau noapte, tot cu roti… dar doar cu doua.

Ma simt bine.

Dupa care las introspectia si ma intorc la agitatie, ca avem treaba 🙂

Pe scurt, ce vreau sa fie RideX?

De la inceput mi-am propus ca RideX sa fie mai mult decat un program de training pentru motociclisti. Vreau sa fie o experienta completa in lumea motociclismului, utila si frumoasa, in acelasi timp.

Astfel, pe langa instruire si exersare, prietenii nostri vor lua parte la tururi moto, intalniri regulate, schimburi de idei si experienta si vor avea parte de mut timp petrecut in sa, alaturi de oameni care impartasesc aceeasi pasiune pentru motociclete si motociclism.

Vreau sa dezvoltam abilitati, sa amplificam trairi, cu placere, punand suflet in tot ce facem.

RideX_gallery_1

In sfarsit, un inceput! Primul articol pe RideX.ro :)

Dupa multi ani de vise, frica, ezitari si invidie la adresa altora care fac ce le place in viata, am descoperit un adevar atat de simplu: cei care fac ce le place in viata, fac asta pentru ca asa au ales sa faca!

 

In iulie, anul trecut, paraseam Porsche Romania (de unde foarte mult timp am crezut ca o sa ies la pensie), pentru a face ceea ce-mi doresc cu adevarat.
In weekendul trecut, mi-am vazut visul cu ochii. Am inceput pregatirile pentru programul de training RideX – Motorcycle Riding Experience, iar azi, 26 martie 2015, m-am tinut de promisiune si am lansat site-ul RideX.ro.

Imi doresc ca acesta sa fie doar inceputul si impreuna, mult timp de acum incolo, sa ne facem reciproc motociclisti mai buni si sa descoperim iara
si si iarasi cat de frumoasa e viata privita din saua motocicletei.


O saptamana buna, prietenii mei! Si bine ati venit pe RideX.ro!RideX_gallery_2