ABONARE NEWSLETTER*

Ne-am bucura dacă te-ai abona la buletinul nostru. Îți trimitem noutăți din când în când. Nu abuzăm 🙂

* Trimițând acest formular și furnizând adresa ta de e-mail, ești de acord să primești newsletter-ul RideX.

Compania

RideX – Motorcycle Riding Experience este o inițiativă a lui Matei Albulescu, realizată prin societatea comercială RED GARAGE SRL.

Red Garage SRL

CIF: RO32761921; Număr de înregistrare: J23/486/2015; Jud. Ilfov, România

Adresă: Paradisul Verde, strada Cerului 2, Ostratu 077066, Jud. Ilfov, România

E-mail: office@ridex.roWebsite: www.ridex.ro

Facebook: www.facebook.com/www.ridex.ro

Întrebările frecvente (FAQ)

Câteva întrebări care ni se pun mai des și răspunsurile lor.
Pentru mai multe informații, scrie-ne sau sună-ne.

Oferim training de perfecționare pentru motocicliști și în viitor vom organiza tururi și escapade scurte în România sau în afara țării.

Scopul sesiunilor de pregătire este îmbunătățirea capacității de manevrare și control, în toate situațiile. O tehnică mai bună te lasă să exploatezi optim motocicleta și să te bucuri de senzațiile oferite, în condiții de siguranță sporită.

Modulele noastre de training sunt orientate către practică, dar conțin și secțiuni de teorie și discuții. Fiecare modul se desfășoară într-un loc adecvat, potrivit pentru exersare și dezvoltarea abilităților.

Se adresează oricărui motociclist/motociclistă, indiferent de motocicleta pe care o are sau de stilul care i se potrivește. Diverse module se concentrează pe anumite tehnici și situații, fiecare modul putând fi parcurs independent de celelalte.

Da, putem organiza și training „one to one” sau în grupe foarte restrânse, cu exerciții personalizate. Pentru pregătirea unor astfel de sesiuni, te rugăm să ne contactezi.

Da, avem în pregătire un modul off-road dedicat copiilor, care îi va ajuta să învețe tehnici și să câștige încredere. Va fi disponibil în viitor.

Nu. Deocamdată nu oferim cursuri adresate celor care vor să obțină permisul de conducere, însă este posibil ca în viitor să dezvoltăm și această activitate.

Toți am fost începători. Atmosfera de curs este una relaxată și nimeni nu râde de greșelile sau lipsa cuiva de experiență. Numărul restrâns de participanți, maxim 12, asigură cadrul necesar adaptării exercițiilor la nivelul de experiență al fiecăruia. Așadar, vino liniștit și încrezător în forțele proprii și vei progresa rapid!

Exercițiile încep de la dificultate scăzută și cresc gradual. Nimeni nu este obligat să facă un exercițiu care depășește zona personală de confort. Ne ghidăm după principiul: „Nu încerca prea mult, prea devreme!”.
Astfel minimizăm pe cât posibil riscul de a cădea cu motocicleta. Sigur, acest risc nu poate fi eliminat complet.

O parte dintre modulele noastre standard au date prestabilite, publicate în avans pe site. Altele se organizează în funcție de cerere. Nu ezita să ne contactezi, dacă vrei informații sau vrei să te înscrii.
Totodată, te poți abona la newsletter și te vom informa ori de câte ori avem noutăți importante.

Sesiunile de training sunt susținute de instructori certificați – la rândul lor motocicliști pasionați, cu mare experiență. Numele instructorilor permanenți și ale colaboratorilor sunt publicate pe site.

Online, înscrierile se fac prin completarea unui formular (disponibil în pagina fiecărui modul de training). Plata trebuie făcută prin transfer bancar (OP), cu cel puțin 10 zile calendaristice înainte de eveniment, dar numai după ce confirmăm prin e-mail disponibilitatea locului la sesiunea de training din data solicitată.

Înscrierea se poate face și la sediu, cu plata cash, însoțită de factură și chitanță.

Momentan nu acceptăm plăți cu carduri bancare.

Dacă anunți cu 7 zile calendaristice înainte de data în care are loc trainingul, primești banii inapoi integral. Sub termenul de 7 zile calendaristice, banii nu se mai returneaza. Excepție fac cazurile de boală sau accident dovedite în scris, cu documente justificative.

Da! Vremea rea sau ploaia nu sunt motive de renunțare, anulare sau amânare a trainingului. Mai mult, ai șansa să-ți îmbunătățești tehnicile de mers pe ud. Nu există vreme rea, ci doar echipament necorespunzător!

În viitor vom  organiza tururi pentru grupuri de motocicliști, atât în România, cât și în afara țării. Numărul participanților poate varia, dar, în general, este vorba de 6-15 motociclete. Perioada poate varia și ea în funcție de destinație și traseu, de la câteva zile la două săptămâni. De asemenea, organizăm escapade scurte, de o zi sau două, în general în weekenduri.
Tururile și escapadele noastre pot fi multi-stil (orice tip de motocicletă poate lua parte) sau mono-stil (pot participa doar motociclete din același segment), în cazul în care traseul sau abordarea impun limitări obiective (de exemplu: traseu foarte lung, traseu cu segmente off-road sau traseu având ca destinație un circuit de curse celebru/o reuniune mono-stil sau mono-marcă etc.).

Încercăm să anunțăm cât mai din timp organizarea unui tur. Datele și detaliile vor fi publicate pe site sau comunicate prin newsletter, celor care se abonează.

Te rugăm să citești înainte de participare, cu atenție, termenii și condițiile menționate în secțiunea „TERMENI ȘI CONDIȚII„. 

Întrebări, comentarii, sugestii? Trimite-ne un mesaj!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Prietenii… bineveniți!