Motor pe sosea montana
Motoare la drum

Ne concentrăm pe maximizarea abilităților, pe manevrabilitate și control, pe creșterea încrederii în sine, dar construită așa cum trebuie… pe cunoștințe și exersare. Obiectivele noastre sunt siguranța și plăcerea.

Module de training

Seria RideX Skills include sesiuni de perfecționare care au loc în mod curent. Diferitele module acoperă o gamă largă de tehnici și includ sesiuni teoretice și practice, în locații adecvate. Trainingurile RideX pot fi parcurse independent unul de celălalt. Periodic propunem și cursuri foarte specializate, adresate în special celor care au parcurs deja unul sau mai multe module standard. La final, fiecare cursant primește un certificat de participare.

ÎNSCRIERILE PENTRU 2022 SUNT ÎNCHISE

Anul 2022 este plin și nu ne permite timpul să ținem traininguri suplimentare. Avem de pregătit două GS TT-uri, care au luat amploare și sunt din ce în ce mai pretențioase ca organizare. Este și anul International GS Trophy 2022 Southest Europe – Albania, unde eu particip în calitate de Marshal… ceea ce ne mai răpește o lună din sezonul moto. Și, colac peste pupăză, mai suntem plecați o lună și jumătate în SUA, tot pe motocicletă. 😊

>> Ride safe! …Și stați pe fază, pentru ca o să vă ajutăm în continuare să mergeți mai bine pe motocicletă. Surpriză.

Vrei să te înscrii?

Dacă vrei să participi, vizitează pagina modulului de training care te interesează și completează formularul de înscriere.

Te vom contacta ulterior pentru confirmare. Plata trebuie făcută prin transfer bancar (OP), cu cel puțin 10 zile calendaristice înainte de eveniment, dar numai după ce confirmăm prin e-mail disponibilitatea locului la sesiunea de training din data solicitată. Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi.

Sesiunile de instruire și antrenament sunt susținute de Matei Albulescu, BMW Motorrad instructor – on-road & off-road,

BMW Motorrad Tourguide.

ITA IIA

Altă perioadă sau training "one to one"?

Putem organiza sesiuni speciale și training „one to one” sau în grupe foarte restrânse.
Facem tot posibilul să oferim ocazional și module personalizate sau desfășurate la date stabilite de comun acord.
Pentru pregătirea unor astfel de sesiuni speciale, te rugăm să ne contactezi din timp.

Ne mândrim cu partenerii noștri

Credem în calitate, rigurozitate și entuziasm, iar parteneriatele noastre reflectă acest lucru.