Înveți să mergi mai bine, indiferent dacă ești în șa de un an sau de douăzeci. Câștigi încredere, afli ponturi, lărgești orizonturile și, oricât iubești motociclismul, îl vei iubi și mai mult.

IMG_8353

Salut! Sunt Matei Albulescu.

>

Am descoperit motocicleta târziu, pe la 30 de ani, însă am dus-o dincolo de pasiunea ocazională, abordând motociclismul cu dedicație și rigurozitate. Fără să am o fixație pentru un anumit stil, am parcurs sute de mii de kilometri pe motoare de tot soiul și am făcut sute de ore de training profesional.

În 2015 am înființat RideX • Motorcycle Riding Experience și, prin trainingurile oferite, urmăresc să le transmit și altora cât mai mult din cei 20 de ani de experiență și studiu, într-o manieră completă, coerentă și clară. Detalii despre modulele standard de training sunt disponibile aici.

>

Sunt instructor și tourguide BMW Motorrad, on-road & off-road,
absolvent al BMW Motorrad International Instructor Academy și
al BMW Motorrad International Tourguide Academy.

În ultimii cinci ani am participat în calitate oficială la diferite evenimente internaționale: lansări de noi modele BMW Motorrad, traininguri, tururi ample și, nu în ultimul rând, la GS Trophy. Am fost instructor la lansarea BMW F 850 GS din Spania și tourguide în numeroase tururi în Alpi, am ținut traininguri în Germania, Spania, Austria, Portugalia, Mongolia, Qatar, Liban, Noua Zeelandă și altele.
Totuși, consider că marea realizare a ultimilor ani este participarea în calitate de Marshal (organizator) la GS Trophy Mongolia 2018 Follow the Trails și GS Trophy Noua Zeelandă 2020 – aventura supremă pentru orice pasionat de BMW GS și adventure/off-road riding.

Din dragoste pentru camaraderie, locuri frumoase, aventură și off-road, am creat în 2016 un eveniment anual unic de marcă: RideX – GS Transylvania Tour, sau GS TT, cum îi spun cei din anturajul meu. Mai multe detalii se găsesc la capitolul tururi, aici.

În toți acești ani am acumulat experiență în organizarea de traininguri și tururi la standardele BMW Motorrad Germania. Și, fără să par lipsit de modestie, aș menționa că sunt singurul român care face parte din staff la evenimente de prim rang precum International GS Trophy sau lansări și traininguri internaționale BMW Motorrad, iar asta este o mândrie pentru mine și pentru țara de unde vin.

Însă, dincolo de aria profesională, plăcerea este la locul ei, neștirbită, iar lista de motociclete pe care le-am avut a crescut la peste 60. Ce să fac?! Nimeni nu-i perfect. Am și acum alte mărci de motociclete în garaj… multe alte mărci. Dar practica a demonstrat că motocicleta mea de baza și cea mai folosită este de departe BMW. GS Adventure. Boxer. Desigur.

Motiv pentru care am fondat BMW Motorrad Club Romania – clubul oficial al posesorilor și entuziaștilor BMW Motorrad. Pentru mai multe detalii și înscrieri, vă rog să accesați bmwmotorradclub.ro

GALERIE DE IMAGINI

Câteva fotografii de la sesiunile de pregătire, dar și din plimbări și tururi.

Ne mândrim cu partenerii noștri

Credem în calitate, rigurozitate și entuziasm, iar parteneriatele noastre reflectă acest lucru. Pregătim și câteva beneficii aparte pentru cursanții noștri.