• RideX – Vespa Safety Experience
    390 lei
    Training de o zi. Pasagerul, dacă e cazul, participă gratuit.

* Prețul include 19% TVA. Se achită cu cel puțin 10 zile calendaristice înaintea evenimentului.
** Plata se face prin transfer bancar (OP), numai după ce confirmăm prin e-mail disponibilitatea locului training-ul solicitat.

*** Dacă nu poți participa la niciuna dintre sesiunile din datele menționate în formular, contactează-ne!

Vrei să te înscrii la acest training, sau vrei sa faci cadou un voucher unui prieten?

Te rugăm să completezi FORMULARUL DE ÎNSCRIERE de mai jos.

Pentru voucher, te rugăm, menţionează asta in rubrica „Informaţii adiţionale”.
Vei fi contactat ulterior pentru confirmare și plată.

1 + 3 = ?

RideX – Vespa Safety Experience

Mobilitate urbană în siguranță.
Modul destinat exclusiv posesorilor de Vespa și Piaggio.

Număr de participanți: max. 6

Localizare: la nord de Bucuresti

Program: 09:30 – 15:30

.

Vespa Safety Experience este un training dedicat exclusiv posesorilor de Vespa și Piaggio.
Un scuter înseamna mobilitate urbană și agilitate accesibilă. Înseamnă economie de timp și de combustibil. Înseamnă poluare mai redusă. Iar, dacă vine din Italia și are în spate atâția ani de design și pasiune, scuter înseamnă și lifestyle.
Însă, într-o țară ca a noastră, unde șoferii nu sunt obișnuiți cu traficul pe două roți sau aleg din rea voință să îl ignore, scuter poate însemna și vulnerabilitate.
Motiv pentru care noi trebuie să fim mai atenți, mai îndemânatici și mai bine pregătiți să anticipăm situațiile periculoase și să ieșim din ele în siguranță.

.

Vespa Safety Experience se va desfășura într-un poligon special amenajat. Vom învăța să controlam scuterul la diferite viteze și să folosim corect comenzile acestuia. De asemenea, vom exersa manevre de evitare și frânare de urgență. Foarte important, vom învăța sa ne folosim corpul, capul și privirea pentru a efectua manevre, pentru un echilibru bun în trafic, pentru deplasare eficientă și reacții corecte în condiții speciale.

• Este obligatoriu permisul de conducere pentru categoria corespunzatoare.

• Fiecare cursant participă cu scuterul propriu.

• Echipamentul trebuie să includă minim: pantofi/ ghete, manusi, casca omologata.

• Punctualitate

Teoria este la fel de importantă ca practica. Putem face exerciții practice și progresa doar dacă am înțeles foarte bine cum reacționează un scuter la comenzile rider-ului. Nu vom face din asta „rocket science”, dar e important să întelegem ce se întâmplă cu suspensia, anvelopele și aderența în diferite situații. Învață teoria și nu-ți fie frică să o aplici! Bineînțeles, fără exagerări!

Siguranța este cuvântul cheie al zilei.

Exercițiile ne ajută să progresăm, dar trebuie să fie și un pic distractive. Fără stres! Nimeni nu este obligat să facă exerciții în afara zonei personale de confort.
Progresul vine mai repede sau mai lent, în funcție de abilitățile fiecărui individ. De aceea, pentru siguranța și plăcerea participării la un asemenea training, fiecare exercițiu va fi la nevoie adaptat individual pentru fiecare participant.

IMPORTANT:

Vă rugăm să citiți înainte de participare, cu atenție, termenii și condițiile menționate în secțiunea „TERMENI ȘI CONDIȚII„.