• RideX – Road Safety Experience
    490 lei
    LOCURI EPUIZATE. VA RUGAM NU VA INSCRIETI.

* Prețul include 19% TVA. Se achită cu cel puțin 10 zile calendaristice înaintea evenimentului.
** Plata se face prin transfer bancar (OP), numai după ce confirmăm prin e-mail disponibilitatea locului training-ul solicitat.

*** Dacă nu poți participa la niciuna dintre sesiunile din datele menționate în formular, contactează-ne!

Vrei să te înscrii la acest training, sau vrei sa faci cadou un voucher unui prieten?

Te rugăm să completezi FORMULARUL DE ÎNSCRIERE de mai jos.

Pentru voucher, te rugăm, menţionează asta in rubrica „Informaţii adiţionale”.
Vei fi contactat ulterior pentru confirmare și plată.

7 + 0 = ?

RideX – Road Safety Experience

Motocicleta e la fel de buna ca motociclistul ei.

Număr de participanți: max. 6

Localizare: la nord de Bucuresti

Program: 09:30 – 16:00

Road Safety Experience este un training care se desfasoara preponderent pe drumuri publice. Vom invata cum trebuie sa mergem in siguranta pe drumurile patriei si nu numai. Dupa foarte multi kilometri parcursi pe strada si dupa ce am incercat diferite tehnici si linii in abordarea virajelor in circulatie deschisa, putem spune ca am ajuns la o concluzie.

La acest training va vom arata care sunt liniile sigure in viraje pe drumuri deschise. Vom discuta diferitele tehnici de luat viraje, vom stabili unde trebuie sa ne orientam capul si privirea, cum trebuie sa stam pe motocicleta si cum folosim corect comenzile pe care le avem la dispozitie.

Nimeni nu va scapa de ABCD – tehnicile folosite de politistii americani. Vom avea si o sectiune de training in care vom merge incet, efectuand manevre stranse in interiorul mai multor jaloane. Repede poate toata lumea! Incet e mai complicat.
Cum bine spune un prieten de-al meu: „Mergand incet vom castiga niste abilitati fantastice de a ne controla motocicleta si propriul corp.”

Astfel, la sfarsitul trainingului veti stii cum sa va deplasati cu motocicleta in siguranta, sa controlati corect Acceleration (acceleratia), Brakes (franele), Clutch (ambreiajul), Direction (capul si privirea) si veti fi un pas mai aproape de performantele politistilor americani. 🙂

• Este obligatoriu carnetul de conducere Categoria A.

• Fiecare cursant participă cu motocicleta proprie.

• Echipamentul trebuie să includă: cizme, pantaloni cu protecții pentru genunchi, geacă cu protecții pentru coate, umeri și spate, mănuși din piele peste încheietura mâinii, cască.

• Punctualitate

Teoria este la fel de importantă ca practica. Putem face exerciții practice și progresa doar dacă am înțeles foarte bine cum reacționează o motocicletă la comenzile rider-ului. Nu vom face din asta „rocket science”, dar e important să întelegem ce se întâmplă cu suspensia, anvelopele și aderența în diferite situații. Învață teoria și nu-ți fie frică să o aplici! Bineînțeles, fără exagerări!

Siguranța este cuvântul cheie al zilei.

Exercițiile ne ajută să progresăm, dar trebuie să fie și un pic distractive. Fără stres! Nimeni nu este obligat să facă exerciții în afara zonei personale de confort.
Progresul vine mai repede sau mai lent, în funcție de abilitățile fiecărui individ. De aceea, pentru siguranța și plăcerea participării la un asemenea training, fiecare exercițiu va fi la nevoie adaptat individual pentru fiecare participant.

Pentru o mai buna cristalizare a celor petrecute la acest training, o buna parte din exercitii vor fi filmate. Dupa incheierea trainingului, fiecare participant va primi prin email, spre studiu individual, materialul filmat.

IMPORTANT:

Vă rugăm să citiți înainte de participare, cu atenție, termenii și condițiile menționate în secțiunea „TERMENI ȘI CONDIȚII„.