RideX GS-TTRideX GS-TTRideX GS-TTRideX GS-TTRideX GS-TTRideX GS-TTRideX GS-TT
RideX GS-TTRideX GS-TTRideX GS-TTRideX GS-TTRideX GS-TTRideX GS-TTRideX GS-TT

TURURI ȘI ESCAPADE

Căutăm drumuri frumoase și locuri interesante, emoție și libertate, prieteni și distracție. Punem la cale tururi prin România sau în afară.

RideX Adventures sunt tururi care se adresează motocicliștilor români și străini care vor să descopere țara noastră sau alte meleaguri, alături de oameni cu care au în comun dorința de aventură și pasiunea pentru motociclism. RideX Escapes sunt escapade de weekend, cu plimbări relaxate sau sesiuni enduro provocatoare.

Tururile și escapadele noastre pot fi multi-stil (orice tip de motocicletă) sau mono-stil (doar motociclete din același segment), în cazul în care traseul sau abordarea impun limitări obiective (de exemplu: traseu foarte lung, traseu cu segmente off-road sau traseu având ca destinație un circuit de curse celebru/o reuniune mono-stil sau mono-marcă etc.).

În principiu avem trasee prestabilite, dar ne și abatem de la ele, iar dacă se întâmplă să fim într-un tur cu motoare off-road, abaterile sunt direct proporționale cu îndrăzneala. Noi ne ocupăm de organizare, de rute, de popasuri pitorești, de rezervări la hoteluri și, uneori, chiar de întâlniri cu motocicliști locali în stare să ne dea câteva ponturi.

TURURI ÎN PREGĂTIRE

E adevărat că avem mai multe idei decât timp pentru ele, dar tot reușim să organizăm tururi din când în când.

GS TT

Transilvania Tour. Exclusiv BMW GS.

6 zile

Intră pe pagina turului pentru informații detaliate și pentru filme și fotografii. Tot aici te poți înscrie pentru participarea la GS TT.

Numărul de participanți e limitat la 20.

REVINO PENTRU NOUTĂȚI

GS TT este deja un tur anual, dar ocazional mai organizăm și altele.

Dacă ești interesat de tururi locale sau europene, te rugăm să revii. Dacă te abonezi la newsletter, te vom informa când avem noutăți.
De asemenea, nu ezita să ne contactezi dacă ai întrebări.

TURURI TRECUTE

Câteva dintre tururile pe care le-am mai făcut. Nu toate și nu foarte detaliate… doar o trecere în revistă, pe post de tentație.

GALERIE DE IMAGINI

Alte câteva fotografii de prin tururile pe care le-am făcut în anii precedenți.

Ne mândrim cu partenerii noștri

Credem în calitate, rigurozitate și entuziasm, iar parteneriatele noastre reflectă acest lucru.